Executive Coaching

Wij werken graag met mensen die ergens voor willen gaan, die zelf willen bepalen welke richting ze op gaan. Of in ieder geval iets willen doen wat ze leuk vinden en waar ze energie van krijgen! In onze visie kun je zo krachtiger en effectiever zijn en dan neem jij anderen mee. Zo inspireer je anderen om bij te dragen aan jouw en hun doelen of dromen. Met als resultaat dat je vaker in een positieve flow raakt, waarin je op en top van het leven kan genieten.

En soms ben je net even uit balans, heb je minder energie of voel je je zelfs futloos of zonder richting in je leven. Dan kun je goed dat steuntje in de rug gebruiken om weer focus te krijgen op wat je wilt en welke stappen je gaat zetten om je persoonlijke doelen te bereiken.

Onze coaching is er op gericht dat jij de antwoorden zelf vindt op de vragen die je hebt, zodat je een structurele verandering kunt maken waar je volledig achter staat en weer energie van krijgt! Lees hieronder meer over hoe het in zijn werk gaat.
 

"In the path that I followed with Brigitte, she asked me again the right questions. She is down to earth, practical and respectful in her approach. Moreover, she paid attention to me as a person, not only at work but also private. She made the sessions very personal and customized to my needs. Thanks to her, I will start a new challenge and if I need a coach in the future I will definitely use Brigitte again." Account Executive, female

 

Team coaching

In team coaching gaat het over team dynamics en systeempatronen. In een korte tijd krijgen wij boven water wat houdt het team tegenhoudt om niet effectief met elkaar samen te werken. Wat is er nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van elkaars talenten en drijfveren? Welke stappen kunnen ze zelf zetten om hier direct en concreet mee aan de slag te gaan? Een instrument wat wij vaak gebruiken is Management Drives. Deze individuele- en team profielen maken snel inzichtelijk wat zowel de werknemers als het team motiveert om hun en de organisatiedoelen te bereiken.


Intervisie

Naast coaching is intervisie een sterk middel om je dagelijkse uitdagingen te bespreken en tot oplossingen te komen met een groep gelijkgestemden. Hier doe je inspiratie op en helpen anderen jou een breder persectief te geven van de situaties waar jij midden in zit. Gemiddeld kom je eens per twee maanden met je intervisiegroep samen om ervaringen te delen met een senior intervisor die de groep begeleidt.

Hoe werkt het?

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit ongeveer 6 gesprekken, die meestal om de 2 weken plaatsvinden. Na de intake gaan we aan de slag waar jouw prioriteit ligt en hoe jij met overtuiging keuzes kunt maken die jou helpen je eigen doelen te bereiken. Wat heeft je tot nu toe tegengehouden en waar ligt jouw kracht? De focus ligt op actie: “Wat kun jij nú doen om jouw impact te vergroten en jouw eigen gewenste resultaten te behalen? Om het maximale uit onze coaching te halen, krijg je tussen de coaching sessies door opdrachten mee om er direct mee aan de slag te gaan.


Het resultaat van coaching

Na afloop van jouw coachtraject sta je weer in je kracht, heb je meer zelfvertrouwen en maak je bewustere keuzes. Dit geeft de benodigde positieve energie om je eigen koers te varen en jouw impact blijvend te vergroten. Lees hier meer over de ervaringen van klanten.

Wil jij dit ook?

Of herken je je in een van onderstaande vragen?

Wil jij het maximale uit jezelf halen en ben je op zoek naar je eigen kracht en talent?

Heb je het gevoel dat je vastloopt op je werk of privé?

Wil je energieker in het leven staan en een juiste balans hebben?

Wil je bewuste keuzes maken voor jezelf?
Bel of mail voor een vrijblijvende intake of kennismaking op 06-83635433 of brigitte@vanact.nl.